Her er vi på gang!

6. februar 2022

Da Odd Markus Punsvik startet opp Barents Metall og Sveis for et lite år siden, hadde han en ambisjon om å bli en kreativ og annerledes breddeleverandør. Et halvår senere ble en skinnende kongekrabbe-statue i kobber og stål avduket midt i Kirkenes sentrum.

– Det var et utrolig artig prosjekt hvor vi fikk utfolde oss både kreativt og faglig, ikke minst er det blitt en to meter bred og halvannen meter høy signatur for bedriften midt i byen, oppsummerer sveiseren og den tidligere yrkesskolelæreren Punsvik.

De kreative samarbeidsmøtene med kundene går igjen som en rød tråd i den varierte arbeidshverdagen til Punsvik og kollegaen. Det samme gjør tilgjengeligheten og det sterke ønske om å samarbeide i ”lille” Finnmark.

Sterke sammen

Markedet er ikke stort nok til at alle aktørene kan tilby hele spekteret av tjenester alene, men ved å samarbeide på tvers av kompetanser og fagfelt kan vi ta på oss det meste. Bedriften er nå i en prosess med å formalisere samarbeid med andre aktører i markedet. I sommer signerte vi blant annet en samarbeidsavtale med Maritim Sveiseservice i Tromsø, informerer Punsvik.

Her er samarbeidsavtalen med Roar Karlsen i Maritim Sveiseservice signert. Odd Markus Punsvik i Barents Metall og Sveis ser frem til samarbeidet med Maritim Sveiseservice i Tromsø.

Landbruk, fiskerier, industri og private. En kjapp titt på referanselista viser med all tydelighet at Barents Metall og Sveis skiller seg ut. Dekksluker, tilhengere, hundebur, krybber til lettbåter hjullasterskufler, krabbeteiner, laboratorieutstyr, og rekkverk er bare noe av det Barents Metall og Sveis har hjulpet kundene med.

Fyret vi sikter mot der fremme i horisonten lyser klart og tydelig imot oss og viser vei mot målet om å bli anerkjent som Finnmarks mest kreative og løsningsorienterte bedrift, avslutter Punsvik.

Andre prosjekter

Stort prosjekt!

Da Odd Markus Punsvik startet opp Barents Metall og Sveis for et lite år siden, hadde han en ambisjon om å bli en kreativ og annerledes breddeleverandør. Et halvår senere ble en skinnende kongekrabbe-statue i kobber og stål avduket midt i Kirkenes sentrum. – Det var...

Krabbesignatur fra Barents Metall og Sveis

Da Odd Markus Punsvik startet opp Barents Metall og Sveis for et lite år siden, hadde han en ambisjon om å bli en kreativ og annerledes breddeleverandør. Et halvår senere ble en skinnende kongekrabbe-statue i kobber og stål avduket midt i Kirkenes sentrum. – Det var...