Om oss

Barents Metall og Sveis har siden 2016 vært et hovedaktør i metall og sveisearbeid i Øst-Finnmark og omegn.

Barents Metall og Sveis AS

Barents Metall og Sveis ble etablert i 2016 og er i stadig utvikling og vekst. Vi er stasjonert i Kirkenes med primær nedslagsfelt i Øst-Finnmark, men vi tar oppdrag andre steder i Finnmark så vel som Nord-Norge.

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester og service på stål, rustfritt/syrefast, aluminium samt andre metaller. Bedriften har også kompetanse og erfaring på plast og glass. Gjennom et bredt utvalg av leverandører og samarbeidspartnere kan vi tilby fleksible og skreddersydde løsninger for deg.

Bedriften sysselsetter 2-3 årsverk. I tillegg har vi vikarer som er tilgjengelig på dag/ettermiddag/kveld og helg. Pr. dags dato jobber vi med å få inn 1-2 lærlinger i bedriften. Vi er i en utvidelsesfase hvor nye markeder søkes. Vi har faglært personell innen industrimekanikk og sveisefaget med sertifikat på 111 dekkede elektroder og 141 rørtråd. Vi har tilgang på sertifiserte sveisere på de fleste metoder, og tilbyr også personellutleie.

Vi disponerer verkstedlokaler på ca. 130 kvm i Hans Væggers vei 10 (Industriområdet/småbåthavna) i tillegg til 60 kvm som benyttes til lager og logistikk. Varelageret vårt har et bredt utvalg av profiler (skinne/flattstål, vinkel, rør runde/rektangulære), samt plater i tykkelser 1 – 10mm i stål, aluminium og syrefast stål. Det meste av materialer og dimensjoner kan leveres gjennom vårt brede nettverk.

Hvem er vi?

Odd Markus Punsvik

+47 91 67 44 36

Kevin Solås

+47 96 91 34 19

Ta kontakt

1 + 3 =

Hans Væggers vei 10, 9901 Kirkenes

+47 96 91 34 19

barentsmetallogsveis@gmail.com