Våre tjenester

Her er bare et lite utvalg av hva vi kan gjøre for deg!

Sveising og bearbeiding

Vi leverer det meste av bearbeiding og sveising på metall. Vi tilbyr sveising med TIG, MIG/MAG, Dekkede elektroder og Rørtråd. Vi kan levere sertifisert sveising der det kreves.

Metall

Vi kan levere det aller meste av metall, plast (+glass og tre)! Vi har lagerført de vanligste dimensjoner av profiler, rør, plater og dørk i stål, syrefast og aluminium. På forespørsel leverer vi sertifisert materiell.

Personellutleie

Vi tilbyr utleie av personell med relevant erfaring på kort eller lengere kontrakt. Ta kontakt for gode og gunstige priser.

Verkstedlokaler

Vi disponerer oppvarmede verkstedlokaler på 130 kvm, samt kaldlager og innendørs areal tilrettelagt for produksjon etter behov. Vi disponerer også en del utendørs areal. Vi har en allsidig utstyrspark til vårt bruk, samt et utvalg av kjøretøy

Nettverk

Sammen er vi sterke! Gjennom et bredt utvalg av leverandører og samarbeidspartnere kan vi tilby fleksible og skreddersydde løsninger for deg. De beste løsningene finnes i dialogen mellom deg, oss og våre leverandører og partnere.

Produktutvikling

Morgendagen gir nye muligheter! Vi driver stadig med utvikling av nye produkter og tjenester. Vi har noe erfaring med søknader til offentlige instanser. Ta kontakt hvis du har en ide eller ønsker samarbeid.

Send oss en mail!

12 + 4 =